Nyhetsbrevet

Nyhetsbrev om projektets utveckling samt inbjudan till kommande seminarium.
836a4968 ce54 73c5 027a 4ed8bed398dd

Välkommen tillbaka!

Veckobrevet har haft en mer tillbakalutad profil under sommaren – med spaning på hur smarta byggnader kan integreras och förverkligas i smarta städer.

I sommarens veckobrev har beskrivits hur smarta byggnader behöver kopplas med kontroll över molnet. Hur de olika delarna i konceptet smarta städer påverkar de strategier som ska väljas. Med kontroll över molnet.

Den 18 oktober sammanfattas rönen. Med ett seminarium kring temat Integration i nya molnet. Då knyts säcken ihop med en rad spännande talare ur ett internationellt perspektiv.

Kontakta gärna Teknikmarknad, till exempel genom att svara på detta email, för mer information om projektet 5G i byggnad, eller om du är intresserad av kommande strategimöten, seminarier eller Användarföreningen. Du anmäler dig till seminarierna på projektets nya seminariehemsida – www.teknikhuset.org.


 

Smarta städer blir verklighet
Hur smarta städer kan integreras och förverkligas blir alltså temat på det uppkopplade seminariet den 18 oktober. Då premiärvisas det som med stor sannolikhet blir framtidens integrationslösning i Sverige. För smarta städer – men även för sjukhus, för kvarboende seniorer, för drönarleveranser till fastigheter och för distansdiagnostik.

Du anmäler dig till kommande seminarier på hemsidan https://www.teknikhuset.org/anmhar.